Over mij

Over mij : Mijn naam is Simone Venema (BFRP) en ik ben een internationaal geregistreerde Bach Bloesem consulent / Bach Bloesem Therapeut.over mij : consult bach remedie bij Chiakera.nl

Ik ben 45 jaar en getrouwd. We hebben 3 honden en 1 kat. Na jaren op kantoor te hebben gewerkt kwam ik door onze eerste hond in aanraking met het trimmen van honden. Na het volgen van een erkende opleiding ben ik Doggy’s Trimsalon begonnen.

In de loop der jaren heb ik het trimmen van honden uitgebreid met het trimmen katten, konijnen en cavia’s. Door mijn vak kom ik vaak in aanraking met dieren die angsten hebben door wat ze hebben mee gemaakt.
Hierdoor ging ik op zoek naar een manier waarbij ik ze kan helpen. Door mijn interesse in kruiden, homeopathie en natuurlijke producten ging ik op zoek in die richting en heb het gevonden in de Bach Bloesem Remedies. Hierbij kan ik zowel mens als dier behulpzaam zijn met het vinden van hun balans. Ik heb eerst de cursus gevolgd voor de mens waarbij ik ook al een beetje over dieren heb meegekregen.

Het mooie aan de Bach Bloesem Remedies vind ik dat ze veilig zijn en niet verslavend. Er wordt geen gebruik gemaakt van giftige planten.

No comments.